H. İçi 8:00 - 18:00
Neredeyiz ?ESENEVLER MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ BULVARI OBAM SİTESİ D BLOK NO91/B-2 ATAKUM SAMSUN
Sosyal Medyada Biz :

Tanışalım;

Sevinçler Mimarlık İnşaat Ltd. Şti 2005 yılında Mustafa SEVİNÇ ve Mutlu SEVİNÇ tarafından Samsun’da kurulmuştur.  Şirketimiz kalite ve profesyonel standartlar konusunda kanıtlanmış bir üne sahiptir.

Yaptığımız tüm projelerimizin güvencesi, müşterimizle ilk temasımız ve sağladığımız tavsiyelerle başlar. Projemizin her aşaması yüksek nitelikli standartlara göre ayarlanarak gerçekleşir.

Şirketimiz İnşaat alanındaki faaliyetlerinin yanında 2019 yılında bir Dünya devi olan REMAX markası ile anlaşarak gayrimenkul sektörüne de girmiştir. Kısa süre içerisinde REMAX MODERN ünvanı altında Samsun’un en büyük emlak ofisi olma ünvanı ile gayrimenkul danışmanlığı faaliyetini sürdürmektedir.
Çalışmalarımız sürekli olarak izleniyor ve doğrudan müşterilerimizden mutlu geri bildirimler alıyoruz.

İmzamızı taşıyan her yapı garantimiz altındadır. Müşterilerimiz ile sürekli irtibat halinde olmaya özen gösteriyoruz. Satışını yaptığımız her bir dairenin lokasyonu gözetmeksizin tekniksel her türlü probleminde sınırsız garanti veriyoruz. Bu sayede tüm dairelerimizin ve projelerimizin sonuna kadar arkasında duruyoruz.

On yıldan fazla bir süredir çok çalışarak düzinelerce çeşitli bina projelerini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor ve Bölgemiz de adından her zaman bahsettirecek yüksek kaliteli yeni yapılar üretmek için her geçen gün heyecanlanıyoruz.

https://remaxmodern.com/wp-content/uploads/2017/04/blog-post-06-1280x854.jpg

Copyright © 2022 - Play Medya Reklam Ajansı (PMC) - Her Hakkı Saklıdır. kopyalanması, çoğaltılması ve dağıtılması halinde yasal haklarımız işletilir.